Verlies en rouwverwerking

Je kunt een partner, je vader of moeder, maar ook een kind verliezen. Maar het kan ook moeilijk zijn om afscheid te nemen en dit te verwerken als het gaat om een baan, kinderwens of een relatie. Waar je ook afscheid van probeert te nemen, het is belangrijk om te leren omgaan met je verlies. Dit zal nooit makkelijk zijn. Maar vaak kun je er met je omgeving, na verloop van tijd mee omgaan en vorm geven aan je verlies. Soms lukt dit niet en kom je vast te zitten. Als dat het geval is, dan help ik je graag. Neem contact met mij op zodat je mij je verhaal kunt vertellen.

Daarnaast is het belangrijk dat je ook gaat inzien wat er nog wel is waar je blij mee kunt (leren) zijn. Veel mensen lopen vast in dit proces omdat ze geleerd hebben hun emoties die nodig zijn om hun verlies te verwerken te onderdrukken. Daarbij kan ik je goed helpen.

Samen doorlopen we het hele proces, het verdriet en de pijn zullen er nog steeds zijn, maar ik ben er voor je om aan deze emoties toe te komen. Zo werken we stapje voor stapje er naar toe zodat je weer door kunt met je leven. En maken we er zo een betekenisvolle ervaring van.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt over rouwverwerking. Want ik help je graag.